Zorg zonder recept

 

Veel kleine klachten gaan vanzelf weer over. Soms kan een eenvoudige pijnstiller, hoestdrank of een ander middel tijdelijk nodig zijn. Daarvoor hoeft u dan niet direct naar de dokter, maar is een deskundig advies wel van groot belang. Hiervoor is onze apotheek het aangewezen adres.

Onze goed opgeleide apothekersassistenten kiezen samen met u voor het juiste middel. Dankzij hun opleiding en regelmatige nascholing kunnen zij u deskundig adviseren. Ook kunnen zij in de apotheek direct nagaan of een gevraagd middel wel samen gaat met andere geneesmiddelen die u eventueel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan specifieke geneesmiddelen voor mensen met diabetes, een goed advies over het gebruik van geneesmiddelen voor kinderen of bij zwangerschap en borstvoeding, of  een deskundig advies over dieetproducten.

Wij raden u echter lang niet altijd een geneesmiddel aan. Soms zijn de klachten zodanig dat wij u adviseren om naar de dokter te gaan. Neem met uw gezondheid geen risico's: kom ook met kleine klachten naar onze apotheek. Wij hebben ook folders voor u over allerlei kleine kwalen en de daarbij behorende vrij te verkrijgen geneesmiddelen.

Voor al uw zelfzorggeneesmiddelen, hulpmiddelen, gezondheidsproducten en huidverzorging kunt u ook terecht bij de webshop van Leef.nl

Hoe werkt de webshop van Leef.nl?

  • U kunt met de inloggegevens van uw account op onze apotheekwebsite ook inloggen op de webshop van Leef.nl.
  • Wanneer u een bestelling plaatst op de webshop van Leef.nl, kunt u dit laten thuisbezorgen door PostNL of zonder bezorgkosten ophalen in de apotheek.