Uw apotheker(s):

Mw. drs. K.S. Beuning en mw. M.G. de Jong

Tel: 0252 21 66 80

voorhout@sabapotheken.nl

App van de maand oktober 2016 : Stoptober


Wat is er allemaal mogelijk met de Stoptober-app?
Via de app ontvangt men elke dag positieve berichten die de gebruikers aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. De app biedt afleiding metbijvoorbeeld filmpjes en puzzels. Ook krijgt men tips wat je kunt doen op eventueel moeilijke momenten. Het geheim zit in de positieve aanpak en de steun die de Stoptober-app biedt, waar men ook is en wanneer men maar wil.
Via de Stoptober-app kan men o.a. lezen wat stoppen met roken betekent voor de gezondheid, de verwachtingen gedurende de 28 dagen en ontvangt men tips. Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) blijft men op de hoogte, is er contact met anderen die hetzelfde doormaken mogelijk en kan men ervaringen uitwisselen. Meedoen aan Stoptober is dus méér dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden. Wie weet inspireert het ook andere rokers om mee te doen en vol te houden…!

Voor wie?
Mensen die willen stoppen met roken en die wel een (digitaal) steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ondersteund door alle zorgverleners om hem heen!

Praktische informatie over de app:
Bruikbaar op: Apple en Android
Prijs: gratis

Meer informatie via: http://stoptober.nl/