Advies over geneesmiddelen 


Een geneesmiddel zonder informatie is niet compleet. Daarom geven wij u altijd een bijsluiter mee. Daarin staat informatie over de werking en de mogelijke bijwerkingen van uw geneesmiddel(en). Op het etiket staan de belangrijkste punten voor gebruik nog eens weergegeven. Verder geven wij bij aflevering van het geneesmiddel nog een toelichting. Heeft u naderhand nog vragen, aarzel dan niet om ons om een toelichting te vragen of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij bespreken dan in alle rust uw vragen.

Controle van uw geneesmiddelengebruik
Iedere keer als u een nieuw of een ander geneesmiddel gaat gebruiken controleren wij of dat wel samen gaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt.

Zwangerschap en borstvoeding
Bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Geef het door aan de apotheek. Dan zorgen wij voor een goede medicatiebewaking. U kunt ons hierover ook per e-mail informeren.

Meer weten?
Zeker wanneer u voor een langere periode geneesmiddelen moet gebruiken, is het mogelijk dat u hierover vragen heeft. Moet ik dit altijd blijven gebruiken? Kan ik ook minderen? Wat zijn de bijwerkingen op lange termijn? Zijn er ook andere geneesmiddelen (nieuwer, beter, veiliger)? Ik heb bepaalde klachten, komen die door de geneesmiddelen? De assistenten en apotheker helpen u graag bij deze vragen. Alle beschikbare kennis die wij hebben delen wij niet alleen met de artsen, maar ook graag met u.

Heeft u vragen, kom dan gerust langs in onze apotheek.