Vanaf nu 24/7 afhalen

 

U kunt uw medicijnen nu ook ophalen via onze Afhaalautomaat. Dit kunnen medicijnen zijn die u al vaker gebruikt. Is het echter een medicijn dat u voor het eerst gaat gebruiken, dan bellen wij u vooraf om uitleg te geven over het medicijn. Daarna leggen wij het klaar in de Afhaalautomaat.

Voordelen van de afhaalautomaat
De automaat is veilig, eenvoudig en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, dus ook buiten de openingstijden van de apotheek. U bepaalt zelf het gewenste moment van afhalen, zonder dat u daarvoor moet wachten in de apotheek.

Hoe werkt het?

  1.  Aanmelden
   Via het aanmeldformulier onderaan deze pagina geeft u aan dat u gebruik wilt maken van onze Afhaalautomaat. Vergeet hierbij niet uw mobiele telefoonnummer te vermelden. Alleen met deze informatie kunnen wij u berichten dat uw medicijnen klaar staan. Voor medicijnen waarvoor u zelf moet betalen, hebben wij uw toestemming nodig voor een automatische incasso.

  2.  Ontvangen Afhaalcode
   U heeft uw medicijnen besteld via uw (huis)arts, herhaaltelefoon of onze website. Op het moment dat uw medicijnen klaar staan in de Afhaalautomaat, dan ontvangt u een SMS-bericht met daarin uw Afhaalcode. Deze code blijft 72 uur actief. Daarna vervalt de code en worden uw medicijnen uit de Afhaalautomaat gehaald. Uw medicijnen kunt u dan ophalen in de apotheek.

  3. Medicijnen afhalen
   Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand heeft. Volg de instructies op het scherm van de Afhaalautomaat. Met de afhaalcode kunt u maar één keer het afhaalvak openen. Let erop dat u alle medicijnen uit het afhaalvak meeneemt, u bent hier namelijk zelf verantwoordelijk voor.

   Wilt u nog een filmpje bekijken hoe het werkt, klik dan hier. 

  4. Wat kan er niet via de Afhaalautomaat?
   De Afhaalautomaat is niet geschikt voor de hieronderstaande producten. Deze staan voor u klaar in de apotheek.

    • Koelkastartikelen
    • Grote verpakkingen 

  5. Aanmeldformulier
   Klik hier voor het aanmeldformulier. U kunt het aanmeldformulier sturen naar/afgeven in uw apotheek. Uiteraard kunt u het aanmeldformulier ook mailen naar ons, op de homepage van onze website vindt u het emailadres.